nuff for click

Friday, July 9, 2010

adoiiii.. malang lagi....

as'kum...

hari ni diumumkn nsib mlg saya brtmbh lgi..
ntah kt mana silapnya.....
tiba2.... jeng3... hehehe...
list blogger yg saya da folow satu pn tadak, hilng suma...
mksudnya saya tk folow mana2 blog lgi...
cmne leh jdi cmtu tiba2 arr.....
plik btul...
tp rasanya da leh agk knapa???
sbb aku buat blog ni pki username email yahoo.. blog ni kn link ngn google... aku rasa clash kt situ la... masa tu aku tatau yg aku ptut guna gmail.. da wat kn.. aku biar je la...
kpda suma saya mntk maaf... saya akn stat blik la folow ye...
yg mana nmpk itu la saya folow dlu...
skian... sulit btoi bnda alah ni....

yg mrungut..
pegagatonik

15 comments:

jue said...

eh yeke??ade sbb lain kot..sebab jue pun gune email yahoo gak..

faizzazh said...

ye ke... ntah la... list kt saya je hlg.. tp bila say g cek kt org yg saya prnh folow... mmg nama say de je lgi.... lega... tkyah la gigih2 p folow blik... bkn pe.. tkut org mrh je.. da folow, pastu quit plak.. kan2... ;)

emaa87 said...

xpe2...$$ punye psl... hihi

Cik Bucken said...

bolehkah berlaku demikian?blog2 yg anda da folo tu men nyuruk2 jap kot..

red One_foren6 said...

awat ni mastan?popia xlaku ka..haha

kay-N said...

kalo takut ilang lagi..meh wat cam saya..letak bloglist dekat blog..oo tp under tab "rerakan cik bintang" so xde laa semak2 kat mainpage..=pp so kt ctu ada option nak ltak url yg kite follow~ =pp

faizzazh said...

tq la suma2...

tq to mamak mastan jgk... tk lupa kpda cik emaa.. cik kay-N, jua pn.. tq

.:padie_eyla:. said...

huuu? aku pon pkai emel yahoo gak. pastuh hat komen disqus tuh pakai gmail. takdak pa pon.. blogger nieyh ada masalah kot. sbb ramai je apdet entry tapi tak kuaq2 entry dia.

faizzazh said...

ooo..
cmtu lak.. tkpa la..
aku nk abaikn itu suma...
lupakn..
hahhha...

Hamzah Ian said...

betol2.. aku dah kene skali.. pastu die ok balik

Hariz said...

Ummm.. Sabar Bro..
Xpe Meh Follow Blog Ambe :)

http://prof-hariz.blogspot.com

faiz said...

haritu kan blogger ada problem..ada yang hilang komen..tpi xde plak dengar yang hilang followers..kes pertama ni..xpela..sabar ek

Dark Half said...

blogspot ade prob aku dgr dlm 2 minggu ni
mcm² prob, x kuar komen la, komen ilang, tp first time dgr org ilang link dia folo..huhu..xpe, blogwalking ggler pastu folo blk

jom folo gua ~ Sorrow Graphic Novel

faizzazh said...

tiba2 sudah ada blik.. tatau pasai apa leh hilg n ada balik... magic.. aritu sudah pning... siap logout and sign in blik tp tkuar jgk itu list... haiya.. pening jgk la.... p sdh ok.. tarak apa suma.. setel sdh juga... ehhehe... nasib baik juga....

::..akubukansky..:: said...

sayer guna yahoo..jugak,,ngeh3

Post a Comment

Lets Click!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...